Na start čtyřiadvacetihodinové charitativní štafety se postaví tři tisícovky běžců. Už zítra

7. června 2018, ostatní, přečteno: 2141×

Rekordní počet týmů i samotných běžců letos podpoří šestý ročník charitativního štafetového běhu You Dream We Run, který odstartuje zítra v 16 hodin na stadionu ASK Blansko na Mlýnské ulici.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

„Zájem o letošní ročník našeho charitativního běhu absolutně předčil všechna naše očekávání. Přihlásilo se více jak tři tisíce běžců, kteří poběží za dobrou věc celkem v osmdesáti týmech. Takové množství lidí, včetně veřejnosti, snad stadion na Mlýnské ani nepamatuje,“ říká organizátor akce Roman Jančiar.

„Logisticky a organizačně bude neskutečně těžké akci takových rozměrů zvládnout, doufám proto, že všichni zúčastnění budou tolerantní a ohleduplní, aby se nám společně podařilo dosáhnout toho, o co nám jde. Splnit co nejvíce snů našich handicapovaných kamarádů,“ apeluje na účastníky z řad běžců i veřejnosti Jančiar.

ruzove-tricko-62984-0_550.jpg

Letos se poběží za šestnáct snů, jejichž splnění záleží jen a jen na nás. „U druhého v pořadí Zdeňka Mikuly, bývalého záchranáře, kterému život ze dne na den změnila autonehoda, došlo ke změně. Původně si přál schodolez. Vzhledem k tomu, že pojišťovna Zdeňkovi neuhradí speciální rehabilitační program, dohodli jsme se s jeho rodinou na tom, že poběžíme za měsíční ozdravný pobyt v Klimkovicích,“ upozornil organizátor akce.

Tou další je novinka v podobě velkoplošné obrazovky. Každý tým tak bude mít možnost sledovat, kolik koleček již uběhl, navíc běžci uvidí, co se děje na pódiu. Pořadatelé si navíc chválí možnost důstojné prezentace svých partnerů.   

„Čtyřiadvacetihodinové běžecké klání letos odstartuje bývalý paralympionik Tomáš Kvoch, který se zapsal do Guinessovy knihy rekordů, tím, že vyšel na rukou na nejvyšší horu ČR Sněžku,“ dodal Jančiar.

Součástí akce je bohatý doprovodný program. Kromě hudební produkce se můžete těšit i na tanec na tyči, s tanečním vystoupením akci podpoří také Základní umělecká škola, sportovní a relaxační aktivity pro běžce pak zastřešuje Fit klub Blansko.

Budete u toho i vy?

program-patek-18828-0_550.jpg

program-sobota-35639-0_550.jpg

(zdroj: www.youdreamwerun.cz/prosen/)

Aktuální informace sledujte na facebooku.

red