Nepoteče vám voda? Vše se nyní dozvíte včas a zdarma

12. března 2019, tiskové zprávy, přečteno: 3285×

Odstávka nebo havárie na vodovodu, díky níž by vám doma nebo ve firmě nemusela téct voda? O takové události se nyní dozvíte včas a zdarma. A to přímo z textové zprávy ve vašem mobilním telefonu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., nyní zprovoznila zcela ojedinělou službu – VAS SMS Info. Je jedinou společností, která nabízí tuto novou bezplatnou službu pro více než 540 000 obyvatel na jižní Moravě a Vysočině.

V případě plánované odstávky nebo nečekané havárie na vodovodní síti v místě vašeho bydliště budete obratem informováni pomocí SMS zprávy nebo e-mailu. Dosud se o těchto událostech mohli zákazníci dozvědět například z webových stránek nebo z informací vkládaných do schránek.

Nová služba je od 1. března dostupná pro odběratele z více než 700 obcí okresů Brno-venkov, Blansko a Znojmo na jihu Moravy a Jihlava, Třebíč a Žďár nad Sázavou v Kraji Vysočina. Stačí se registrovat přes formulář nebo se přihlásit v ZIS – zákaznickém informačním systému na webových stránkách www.vodarenska.cz. Ochotně vám poradí také naši pracovníci v zákaznických informačních centrech v sídlech divizí.

VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s., se nejen snaží zlepšovat a zkvalitňovat své služby, ale podílí se také mnoha formami na společenském životě v lokalitách, kde provozuje vodovody a kanalizace. Aktivity této společnosti byly oceněny Národní cenou kvality 2018, což je nejprestižnější ocenění udělované v České republice a vyhlašuje jej Ministerstvo průmyslu a obchodu.

Iva Librová
VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s.