Nový stolní kalendář Moravský kras a okolí

17. prosince 2008, zprávy z MěÚ, přečteno: 3955×

Na rok 2009 pro vás město Blansko ve spolupráci s městem Boskovice a s Pivovarem Černá Hora připravilo zajímavý stolní kalendář s fotografiemi největších turistických lákadel celého regionu.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Kalendář vám bude po celý rok nejen průvodcem po přírodních zajímavostech, turisticky atraktivních lokalitách a architektonických památkách Blanenska a Boskovicka, ale dozvíte se z něj i ledacos zajímavého o výrobě černohorského piva. Včas vás také upozorní na nejvýznamnější kulturní, sportovní a společenské akce v regionu.

kalendar2009

Společný stolní kalendář je tak dalším úspěšně zrealizovaným projektem Blanska, Boskovic a Pivovaru Černá Hora v oblasti podpory rozvoje turismu v přirozené turistické oblasti Moravský kras a okolí, neboť záměrem jeho tvůrců bylo především pozvat všechny, jimž se dostane do rukou, k přímé návštěvě zobrazených míst.

Kalendář, v němž samozřejmě nechybí všechny významné blanenské stavby, ani záběry z velkých kulturních akcí konaných v Blansku, je již v prodeji v Blanenské informační kanceláři Blanka.