Informační kancelář Blanka v zámeckém parku

10. listopadu 2011, zprávy z MěÚ, přečteno: 2951×

Blanenská informační kancelář bude v sobotu 12.11.2011 pro návštěvníky a turisty na svém tradičním působišti na Rožmitálově ulici uzavřena. Pro tento den otevřeme naši „pobočku“ s rozšířenou otvírací dobou přímo do zámeckého parku, kde budeme návštěvníkům akce k dispozici po celý den.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

 Na našem stánku, který bude umístěn u hlavní zámecké brány, získáte informace o aktuálním programu v parku a také o následném nedělním programu Vítání sv. Martina.

Nabídneme vám i výběr z našeho běžného sortimentu, regionální publikace a suvenýry, ale také

něco sladkého i něco ostřejšího. Dostanete od nás také tipy ke svatomartinskému obědu či večeři – zpracováváme přehled svatomartinského menu v blanenských restauracích.

Budete mít také poslední možnost zakoupit si zde vstupenky na večerní koncert skupiny Olympic, který se uskuteční právě v sobotu 12. 11. 2011 v Dělnickém domě.

Náš stánek bude také místem, kde můžete odevzdávat odpovědi ve znalostní soutěži o svatomartinském vínu, která bude na akci probíhat. Ze všech správných odpovědí budou výherci vylosováni v 15.30 hod na hlavním pódiu a cenou pro bude právě letošní svatomartinské víno.

Budeme se na vás v sobotu těšit!