Komentovaná prohlídka, workshop a koncert k výstavě Jozefa Jankoviče

11. prosince 2011, historie, přečteno: 2635×

Galerie města Blanska vás srdečně zve na doprovodný program k výstavě Jozefa Jankoviče / Transformácie.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

16. 12. 2011 od 15 hodin

Uskuteční se komentovaná prohlídka výstavy, kterou povede Lenka Sedláčková, absolventka Dějin umění. Zaměří se na kontext vzniku díla Jozefa Jankoviče a inspirační zdroje pro aktuální výstavu. Na interaktivní výklad naváže tvoření vedené arteterapeutkou Lucií Šalplachtovou. Tvořivá práce bude reflektovat výtvarné postupy Jozefa Jankoviče, zejména práci s figurou a vlastním tělem.

V 18 hodin mezi sochami vystoupí Martin E. Kyšterský Na motivy výstavy. Kyšperský je výraznou osobností na alternativní hudební scéně. Je zpěvákem a frontmanem brněnské kapely Květy, která již dvakrát získala cenu Anděla v kategorii Alternativní scéna.  

Zdarma ke vstupence na výstavu.

17. 12. 2011 od 14 do 17 hodin

Proběhne v galerii Arteterapeutická dílna vedená arteterapeutkou Lucií Šalplachtovou. Tvořivá práce bude reflektovat výtvarné postupy Jozefa Jankoviče, zejména práci s figurou a vlastním tělem. Sami na sobě si vyzkoušíte metody používané v arteterapii. Začínáme v 14 hodin. Prosím, přijďte včas.

Obě akce zdarma ke vstupence na výstavu.

Pro školy

Zvány jsou též třídy ZŠ, gymnázií a SŠ na komentovanou prohlídku a workshop k výstavě. Po domluvě je možné rezervovat akci v tyto dny: 16.12., 19. 12. a 20. 12. 2011.

Bližší informace na www.galerie.blansko.cz nebo galerie@blansko.cz, tel. 516 415 781.

Olga Hořavová