Pacovské víceboje přinesly blanenským atletkám tři medaile

22. července 2018, tiskové zprávy, přečteno: 2182×

O víkendu 14. a 15. července 2018 se konal v jihočeském Pacově tradiční víceboj, u kterého nemohl chybět atletický oddíl ASK Blansko.

Tento článek byl vydán před více jak rokem.
Informace v něm již nemusí být aktuální.

Do sobotního odpoledne nastoupila děvčata ASK ve složení žákyně Veronika Jakusidisová, Dominika Bezdíčková, Natálie Poláčková, v ženách nás reprezentovaly Martina Hlaváčková a Martina Mynářová.

Již po sobotním programu, který se skládal z překážek na 100 m, skoku vysokého, koule a běhu u žákyň na 150 m a u žen na 200 m, byla děvčata z ASK na předních příčkách, když Veronika suverénně vedla žákyně a Martina Hlaváčková v ženách pak byla na místě třetím.

atleti-ask-30045-0_550.jpg
Martina Hlaváčková, Natálie Poláčková, Veronika Jakusidisová, Dominika Bezdíčková a Martina Mynářová. Foto: archiv autora

Do nedělního dopoledne jsme nastupovali s optimismem na vylepšení umístění, když nedělní program začal skokem dalekým a pokračoval přes oštěp až k populárnímu běhu na 800 m.

Po ukončení sedmiboje se mohly naše atletky radovat ze třech medailí, a to díky prvnímu místu Veroniky Jakusidisové a třetí příčce Dominiky Bezdíčkové a Martiny Hlaváčkové. 

Také další dvě děvčata zaznamenala kvalitní výkony, když Natálie Poláčková skončila na čtvrtém místě a Martina Mynářová pak na místě pátém.

Tímto našim atletkám děkujeme za předvedené výkony a vzornou reprezentaci nejen klubu ale i města.

MB