Archiv článků
   za měsíc listopad 2004

Kategorie: kultura  

 


Výzva pořadatelům kulturních akcí

Blanenská informační kancelář „Blanka“ v současné době připravuje k vydání propagační materiál Turistické informace + Kalendáře akcí 2005. Vzhledem k tomu, že v roce 2005 Blansko oslaví 100. výročí povýšení na město, rádi bychom nejen turistům a návštěvníkům města, ale také všem blanenským občanům nabídli kvalitní a komplexní kalendář akcí, mapující dění v našem městě.


Vánoční strom již zdobí náměstí

Ilustrační foto k článku: Vánoční strom již zdobí náměstí

Tak už se to blíží. Včera byl na náměstí Republiky přivezen a postaven strom. Ještě jej ozdobit a vše bude připraveno na páteční slavnostní rozsvícení. Společně s ním se rozsvítí také vánoční výzdoba v ulicích města. Na náměstí bude od rána probíhat jarmark a již od 14 hodin vystoupení žáků a souborů blanenských škol. Slavnostně se strom rozsvítí, jak je zvykem, v 16 hodin.


Program slavnostního rozsvícení vánočního stromu

Ilustrační foto k článku: Program slavnostního rozsvícení vánočního stromu

Město Blansko a Kulturní středisko města Blanska vás srdečně zvou na slavnostní rozsvícení vánočního stromu, které se uskuteční v pátek 26. 11. 2004 v 16.00 hodin na náměstí Republiky.


Podzim plný koncertů

Ilustrační foto k článku: Podzim plný koncertů

Závěr listopadu bude, co se kultury týká, patřit kromě slavnostního rozsvícení vánočního stromu také dvěma koncertům. Do Blanska zavítá Žalman & spol. a vánoční náladu přinese Václav Hybš se svým orchestrem.