Archiv článků
   za měsíc srpen 2011

Kategorie: kultura  

 



Jihomoravský kraj podporuje dostupnost Národního divadla v Brně

Ilustrační foto k článku: Jihomoravský kraj podporuje dostupnost Národního divadla v Brně

Jihomoravský kraj spolu s Národním divadlem Brno (NDB) vyčlenily finanční prostředky na podporu dostupnosti Národního divadla Brno. Projekt je určen především pro skupiny obyvatel Jihomoravského kraje, kteří z důvodu geografického, sociálního nebo zdravotního handicapu mají znesnadněn přístup k představením Národního divadla Brno.


Salon fotografů již plně obsazen

Všechna místa vyčleněná pro III. ročník „Salonu blanenských fotografů“ jsou již obsazena. V současné době je na výstavu přihlášeno 24 autorů a z kapacitních důvodů nejsou přijímány další nové fotografie.


Pozvánka do galerie – Kauza Štětec

Ilustrační foto k článku: Pozvánka do galerie – Kauza Štětec

Myšlenku uspořádat v Blansku výstavu Denise Krausové nosím v hlavě již pár let. Její práci znám a sleduji od dob našich společných studií na brněnské FaVU. Denisa nastoupila do ateliéru grafiky v roce 1999.


Muzika pro Karolínku baví již 16 let

Ilustrační foto k článku: Muzika pro Karolínku baví již 16 let

Prázdninové středy vyplňuje koncerty již 16. rokem festival Muzika pro Karolínku. Pořádá jej Sdružení Ulita, které v současné době vede Martina Nejezchlebová aka Malví.


Salon blanenských fotografů

Ilustrační foto k článku: Salon blanenských fotografů

Městská knihovna Blansko připravuje na měsíc říjen 2011 (7.10.–30.10.) výstavu s názvem „III. SALON BLANENSKÝCH FOTOGRAFŮ“.