Archiv článků
   v roce 2022

Kategorie: volné pozice  

 


Město hledá referenta/ku životního prostředí

Ilustrační foto k článku: Město hledá referenta/ku životního prostředí

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: referent/ka životního prostředí na úseku vodního hospodářství v oddělení vodního hospodářství, geologie, odpadů a ochrany ovzduší odboru životního prostředí MěÚ Blansko. Zájemci se mohou hlásit do 5. ledna 2023.



Město hledá referenta/ku stavebního úřadu

Ilustrační foto k článku: Město hledá referenta/ku stavebního úřadu

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: referent/ka správního řízení v oddělení stavebního řádu odboru stavební úřad MěÚ Blansko. Zájemci se mohou hlásit do 5. prosince 2022.


Město hledá referenta/ku životního prostředí

Ilustrační foto k článku: Město hledá referenta/ku životního prostředí

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: referent/ka životního prostředí na úseku vodního hospodářství v oddělení vodního hospodářství, geologie, odpadů a ochrany ovzduší odboru životního prostředí MěÚ Blansko. Zájemci se mohou hlásit do 2. prosince 2022.





Město hledá technika/techničku majetkové správy

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: technik/technička majetkové správy v oddělení bytového a nebytového hospodářství odboru správy a rozvoje města MěÚ Blansko. Písemné přihlášky lze podávat do 1. srpna 2022.


Město hledá sociální/ho pracovnici/pracovníka

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: sociální pracovník/pracovnice v oddělení sociálně právní ochrany dětí odboru sociálních věcí MěÚ Blansko. Písemné přihlášky lze podávat do 4. července 2022.


Město hledá pracovnici/ka odboru sociálních věcí

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci: sociální pracovník v oddělení sociálně právní ochrany dětí odboru sociálních věcí MěÚ Blansko. Zájemci se mohou hlásit do 16. května 2022.


Město hledá referenta/ku propagace a cestovního ruchu

Město Blansko vyhlašuje výběrové řízení na funkci referent/ka propagace a cestovního ruchu v oddělení propagace a cestovního ruchu odboru vnějších vztahů MěÚ Blansko. Zájemci se mohou hlásit do 28. dubna 2022.