Archiv článků
   za měsíc listopad 2006

Kategorie: kultura  

 


Pozvánka na festival – 2. ročník UlitaFestu

Druhý ročník UlitaFestu je tady. Uskuteční se v sobotu 2. 12. v 18.00 hodin v Dělnickém domě. Vystoupí hned několik známých skupin z Blanska a okolí. Uslyšíte nejen folk, ale také rock, funky, jazz, pop... A kdo že vám zahraje?


Program Vánoční prodejní výstavy

Galerie města Blanska vás srdečně zve na Vánoční prodejní výstavu. Její součástí bude výstava prací ze soutěže O nejkrásnější vánoční ozdobu, ale také mnoho ukázek tradičních lidových řemesel.


Rej vodníků a víl

Ilustrační foto k článku: Rej vodníků a víl

Příjemné odpoledne ve vodnickém světě plném her a soutěží strávilo asi patnáct capartů, které rodiče přivedli na Vodnický karneval.


Cena města Blanska za kulturu zná laureáty

Ilustrační foto k článku: Cena města Blanska za kulturu zná laureáty

My vám je ovšem ještě neprozradíme. Toto ocenění práce organizací nebo jednotlivců na poli kultury je udělováno jednou za tři roky. Letos se slavnostní předání cen uskuteční 30. listopadu.


Pozvání do divadla – dvakrát hudebně: opereta a muzikál

Městské divadlo v Brně nenechá svého diváka příliš lenivět, neboť zdatný herecký soubor je veden rovněž k velké píli. Proto nepřekvapuje dosti rychlý sled premiér. Budiž dodáno, že opět neotřelých, v republice dosud nevídaných. Objevily se, ač obě hudební, na rozdílných místech, a to na Činoherní scéně i Hudební scéně. Pojďme nejdříve na první z nich, která je pro operetu přece jen přívětivější než rozlehlé jeviště nového divadla.