Archiv článků
   za měsíc duben 2006

Kategorie: sport  

 


Minigolf zahájí příští sobotu

Od soboty 29. dubna bude v provozu minigolf v Rekreační oblasti Palava. V období od 29. 4. do 30. 6. 2006 bude otevřen jen o víkendech a ve státní svátky, vždy od 13.00 do 20.00 hodin. O prázdninách (červenec, srpen) pak od pondělí do neděle 10.00 – 21.00 hodin.


Pozvánka na baseball

V sobotu 22. dubna od 14.00 hodin se v novém baseballovém areálu „BLACK HILL ARÉNA“ na sportovním ostrově uskuteční utkání baseballové extraligy BLACK HILL BLANSKO – TEGOLA PRAHA. Pro diváky je připraveno občerstvení, muzika, zasvěcený komentář a hlavně kvalitní baseballová podívaná v nejvyšší soutěži republiky. Přijďte se podívat do areálu, na kterém se hrálo loňské Mistrovství Evropy mužů.


Zvládli 92266 kuželek za 24 hodin

Ilustrační foto k článku: Zvládli 92266 kuželek za 24 hodin

Šest sedmičlenných družstev se zúčastnilo 24hodinového maratonu v kuželkách, který odstartoval v pátek 14. dubna v 16 hodin v kuželně TJ ČKD Blansko na ulici Údolní. V sobotu ve stejnou hodinu bylo dohráno. A hned se rozdávaly ceny, které poskytl sponzor Pivovar Černá Hora.


Blanenské žákyně uspěly v turnaji

Ilustrační foto k článku: Blanenské žákyně uspěly v turnaji

O víkendu 8. – 9. dubna se ve sportovní hale TJ ČKD Blansko na ul. Údolní konal turnaj kategorie B nejmladšího, mladšího, staršího žactva a dorostu ve stolním tenisu. Účast byla velká, a tak se hrálo současně na dvanácti stolech.


Aprílové lyžování na Hořicích

Ilustrační foto k článku: Aprílové lyžování na Hořicích

Blanenští sokoli ukončili úspěšnou lyžařskou sezonu „aprílovým lyžováním“ ve skiareálu Hořice. Členové oddílu sjezdového lyžování přiložili ruku k dílu a v pátek 31. 3. 2006 připravili na závěr sezony 2 sjezdovky a trasu vleku „B“ pro závěrečné lyžování.