Archiv článků
   v roce 2020

Kategorie: sport  

 


Na Českotřebovské kuželkářské lize se blanenští hráči neztratili

Ilustrační foto k článku: Na Českotřebovské kuželkářské lize se blanenští hráči neztratili

Kuželkářský oddíl TJ Lokomotiva Česká Třebová uspořádal v letošním roce již 15. ročník Českotřebovské kuželkářské ligy Jardy Holce. Jedná se o dlouhodobou soutěž dvojic neregistrovaných kuželkářů na 80 hodů sdružených pro neregistrované hráčky a hráče.


Z Jihlavy si fotbalisté Blanska přivezli tři body

Ilustrační foto k článku: Z Jihlavy si fotbalisté Blanska přivezli tři body

Osmé kolo Fortuna: Národní ligy zavedlo Blansko na hřiště exprvoligové Jihlavy. Na Vysočině blanenští sehráli vyrovnanou partii, ve které navíc proměňovali své šance, a tak nakonec po brankách Žáka, Sukupa a dvou zásazích Kanii odvezli do Moravského krasu tři body za výhru 4:1.


Blanenské basketbalistky trénují on-line

Ilustrační foto k článku: Blanenské basketbalistky trénují on-line

Trenérky žákyň Basketbalového klubu Blansko začaly s on-line tréninky svých svěřenkyň. Tento systém umožňuje mimo jiné vedení a řízení individuálního tréninku v aktuální situaci, kdy na území České republiky platí preventivní opatření proti šíření koronaviru SARS-CoV-2 a amatérští sportovci se nemohou scházet ke společné přípravě.



FK Blansko posílil stoper Vincour, klub čeká na restart ligy

Ilustrační foto k článku: FK Blansko posílil stoper Vincour, klub čeká na restart ligy

Těsně před přerušením fotbalových soutěží přivedlo do svého kádru Blansko nováčka do defenzívních řad. Z prvoligového Slovácka přišel na jižní Moravu devatenáctiletý stoper Tomáš Vincour. „Snažíme se reagovat na marodku a skutečnost, že nám může taky vypadnout obránce kvůli trestu,“ popsal důvody angažování nové obranné síly kouč Oldřich Machala.


Mladí hokejisté hráli s brněnskými týmy a trénovali s olympijským vítězem z Nagana

Ilustrační foto k článku: Mladí hokejisté hráli s brněnskými týmy a trénovali s olympijským vítězem z Nagana

V sobotu 11. října se mladí Rytíři představili v Brně, kde sehráli dvě utkání proti stejně starým hráčům z Brna (HCM Warriors). Utkání byla bojovná a vyrovnaná. Po ukončení utkání si děti vyzkoušely samostatné nájezdy. Trenéři i děti se těší na další utkání. Soupeři mladých Rytířů jsou Kometa Brno, Technika Brno, Warriors Brno, Orli Znojmo, Vyškov, Boskovice, Hodonín a Břeclav. Trenéři: 3 třídy Pavel Tesař, Aleš Plhoň.


Bývalí atleti Metry nezahálí, pravidelně se setkávají na závodech

Ilustrační foto k článku: Bývalí atleti Metry nezahálí, pravidelně se setkávají na závodech

V roce 2014 se při náhodném setkání dvou bývalých atletů zrodil nápad, že by se mohli setkat ti, kteří před více jak třiceti léty závodili za tehdejší atletický oddíl Metra Blansko. Dohodli se, že sraz bude uskutečněn na atletickém stadionu a účastníci si vyzkouší si pár disciplín podle toho, na co se kdo bude cítit, což bylochápáno spíše jako recese.


Kuželkáři obsadili na závodech v České Třebové první a druhé místo

Ilustrační foto k článku: Kuželkáři obsadili na závodech v České Třebové první a druhé místo

Kuželkářský oddíl TJ Lokomotiva Česká Třebová uspořádal v letošním roce již 15. ročník turnaje dvojic neregistrovaných kuželkářů na 80 hodů sdružených pro neregistrované hráčky a hráče. Této populární soutěže pod názvem Českotřebovská kuželkářská liga Jardy Holce se zúčastnilo více než 120 hráčů a mezi nimi i zástupci KK ZP Dolní Lhota.



Mladí baseballisté jsou třetí sezónu nejlepším týmem v ČR

Ilustrační foto k článku: Mladí baseballisté jsou třetí sezónu nejlepším týmem v ČR

Olympia Blansko sklízí ovoce za výbornou práci s mládeží. Blanenští kluci přesvědčili i letos, že patří mezí špičku na českém baseballovém poli. V závěru letošní sezóny se tým mladých baseballistů svými výkony blýskl v Českém baseballovém poháru v Hluboké nad Vltavou, kde zvítězil v kategorii U10.






První domácí zápas blanenští fotbalisté zvládli na jedničku. Duklu Praha porazili 1:0

Ilustrační foto k článku: První domácí zápas blanenští fotbalisté zvládli na jedničku. Duklu Praha porazili 1:0

Zaplněné ochozy, skvělá atmosféra a výhra blanenských fotbalistů nad favorizovanou Duklou Praha. Tak by se dalo shrnout první domácí utkání ve Fortuna:Národní lize, které se v pátek odehrálo na rekonstruovaném stadionu na Sportovním ostrově. Nováček druhé nejvyšší soutěže porazil aspiranta na postup do první ligy 1:0.


Mistr světa v biketrialu Vašek Kolář připravuje závodní trať. V sobotu na ní poměří síly děti i dospělí závodníci v elitních kategoriích

Ilustrační foto k článku: Mistr světa v biketrialu Vašek Kolář připravuje závodní trať. V sobotu na ní poměří síly děti i dospělí závodníci v elitních kategoriích

Závod Českého poháru v cyklotrialu a Český pohár mládeže (Youth Games) začíná v sobotu 12. září od 9 hodin v blanenském Trial parku na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka. Trať chystají organizátoři z Biketrialu Blansko, mezi nimi i Vašek Kolář, devítinásobný Mistr světa a trojnásobný vícemistr světa v biketrialu, držitel šesti evropských titulů a čtrnáctinásobný Mistr ČR. Kromě českých špičkových jezdců přijedou i slovenští nebo polští závodníci.


V Blansku se konalo baseballové mistrovství republiky veteránů

Ilustrační foto k článku: V Blansku se konalo baseballové mistrovství republiky veteránů

Blanenský baseballový stadion Strawberry field hostil ve dnech 4. – 6. září baseballové Mistrovství ČR v kategorii veteránů, tedy hráčů 40+. Pátého ročníku turnaje se nakonec zúčastnilo sedm týmů – Olympia Blansko, Draci Brno, Technika Brno, Bongo Liberec, STB Ostrava, SB Rýchory a Late Harvest. Tým Old Boys se musel z turnaje omluvit.


Na kuželkářském mistrovství republiky bude mít Blansko trojnásobné zastoupení

Ilustrační foto k článku: Na kuželkářském mistrovství republiky bude mít Blansko trojnásobné zastoupení

Poslední srpnová sobota byl den, kdy se dočkali amatérští kuželkáři kvalifikačních turnajů pro postup do finále Mistrovství ČR. Tato soutěž se měla konat již v květnu letošního roku, ale vzhledem k situaci byla přesunuta až na konec prázdnin. Mistrovství České republiky neregistrovaných kuželkářů je soutěžní akcí rozsáhlé komunity amatérských kuželkářů celé České republiky, jejichž soutěže jsou řízeny pod hlavičkou České kuželkářské asociace.


Blíží se Blanenská desítka, trojzávody pro celé rodiny. Na online registraci už zbývá jen týden

Ilustrační foto k článku: Blíží se Blanenská desítka, trojzávody pro celé rodiny. Na online registraci už zbývá jen týden

Přesně tisíc startovních čísel mají připraveno organizátoři jednoho z největších závodů letošního roku, Blanenské desítky. Ta odstartuje v sobotu 12. září a opět nabídne trať pro běžce, koloběžkáře i inlinisty. Připravený je bohatý doprovodný program včetně předváděcích jízd, dětských atrakcí a servisu pro návštěvníky v podobě masáží a tejpování. Přihlásit se může každý, věk není omezený. On-line registrace končí v úterý 8. září.


Děti poměří své síly na blanenských závodech Čokoládové tretry

Ilustrační foto k článku: Děti poměří své síly na blanenských závodech Čokoládové tretry

Sportovní ostrov v pondělí hostí další ročník atletických závodů Čokoládová tretra. Děti od šesti do jedenácti let poměří své síly v běžeckých disciplínách a v hodu oštěpem. Nejlepší mladí atleti z blanenského mítinku budou mít šanci postoupit do finálového závodu, který uskuteční v hlavním programu letošní Zlaté tretry Ostrava.




Lucie Hrazdírová získala zlato na bowlingovém mistrovství republiky, uspěla i atletka Štoudková

Ilustrační foto k článku: Lucie Hrazdírová získala zlato na bowlingovém mistrovství republiky, uspěla i atletka Štoudková

Jeden ze dvou nejdůležitějších prázdninových turnajů se odehrál v areálu sportovního centra Bowling Brno hned první víkend v srpnu. Jednalo se o Mistrovství České republiky juniorů 2020. Kluci i holky soutěžili ve čtyřech věkových kategoriích. Někteří přijeli pro nabrání zkušeností, jiní doufali, že by se mohli dostat i na bednu.


První domácí zápas odehrají fotbalisté FK Blansko s Duklou Praha

Ilustrační foto k článku: První domácí zápas odehrají fotbalisté FK Blansko s Duklou Praha

Fotbalová Fortuna:Národní liga zná svůj rozpis pro ročník 2020/21. Soutěže se v letošní sezóně odehraje jen se čtrnácti týmy a jedním z nich je právě Blansko. To zahájí sezónu v nedalekém Prostějově, následně zamíří do brněnské Líšně. První domácí utkání čeká Blansko ve třetím kole, kdy na jih Moravy zamíří ambiciózní Dukla Praha!




Stadion ASK už se opravuje. Fotbalisté sem přivedou druhou ligu už za pár týdnů

Ilustrační foto k článku: Stadion ASK už se opravuje. Fotbalisté sem přivedou druhou ligu už za pár týdnů

Opravy na stadionu ASK už začaly. Dělníci začali rozebírat tribunu, naplno se rozjely i práce na vybudování nového oplocení. Město nyní hledá firmy, které opraví také schodiště a přivedou na tribunu elektřinu. Hotovo má být už v srpnu. I díky tomu se letos na podzim splní sen mnoha fanoušků – blanenští fotbalisté totiž s definitivní platností postoupili do druhé ligy. Po úpravách se tak na stadionu ASK odehrají utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.


Nejmladší blanenští atleti si vybojovali postup do finále. Bodovali ale i ti starší

Ilustrační foto k článku: Nejmladší blanenští atleti si vybojovali postup do finále. Bodovali ale i ti starší

Družstvo přípravek ve druhém kole v Boskovicích ve čtvrtek 25. června obhajovalo první místo z Kuřimi. Malí atleti ASK Blansko se rvali až do poslední disciplíny, po které o pouhé tři body skončili na druhém místě. V konečném pořadí soutěže patří družstvu dělené první místo právě za Boskovicemi. Tímto historickým výsledkem si nejmenší atleti a atletky zajistili postup do finále, které se uskuteční v září ve Slavkově.


Mladí atleti ASK Blansko se na závodech neztratili

Ilustrační foto k článku: Mladí atleti ASK Blansko se na závodech neztratili

Atletické soutěže se rozjely v plném proudu. Po přerušení z důvodu koronaviru i blanenský oddíl atletiky ASK Blansko vyhlížel k soutěžím s respektem. O to větší radost z předváděných výkonů máme.



Fotbalový stadion čeká rekonstrukce za čtyři miliony. Hráči věří v postup do 2. ligy

Ilustrační foto k článku: Fotbalový stadion čeká rekonstrukce za čtyři miliony. Hráči věří v postup do 2. ligy

Novou tribunu, oplocení, koridor pro fanoušky hostujících týmů ale také elektroinstalaci a zázemí pro novináře by mohl mít už od konce prázdnin fotbalový stadion na ASK. Zastupitelé na jeho opravu schválili čtyřmilionovou investici. Fanoušci i hráči FK Blansko věří, že klub by mohl postoupit do druhé ligy. Bez plánovaných oprav by se ale zápasy na domácí půdě vůbec nemohly uskutečnit.


Blanenští baseballisté zahájili sezónu rozpačitě

Ilustrační foto k článku: Blanenští baseballisté zahájili sezónu rozpačitě

V pátek 22. května se rozběhla baseballová extraliga a v ní i Olympia Blansko. Blanenští baseballisté zahájili sezónu na hřišti brněnské Techniky, kde v sobotu 23. května podlehli svému soupeři poměrně vysoko 14:4 a cestou do Blanska museli notně zpytovat svědomí.


Město plánuje obnovu sportovišť, kde získat peníze se radí i s hokejistou Milanem Hniličkou

Ilustrační foto k článku: Město plánuje obnovu sportovišť, kde získat peníze se radí i s hokejistou Milanem Hniličkou

Na svém kontě má bývalý hokejový brankář zlatou a bronzovou olympijskou medaili, s národním týmem vybojoval také tři zlaté, tři bronzové a jednu stříbrnou medaili na Mistrovství světa. Na zimní stadion v Blansku ale nepřijel v roli brankáře, bývalý reprezentant se se sportovištěm seznamoval coby předseda Národní sportovní agentury. Právě přes ni totiž stát přerozděluje všechny sportovní dotace, Blansko by na některé z nich rádo dosáhlo.


Doufám, že se v Blansku opět bude hrát druhá liga, věří hokejista Filip Král

Ilustrační foto k článku: Doufám, že se v Blansku opět bude hrát druhá liga, věří hokejista Filip Král

Málokdo dělá hokeji v Blansku takovou reklamu jako Filip Král. Blanenský odchovanec působí v zámoří již přes dva roky a největší úspěch kariéry si připsal letos na jaře, když podepsal nováčkovský kontrakt s jedním z tradičních klubů NHL – s Torontem Maple Leafs.


Lázně spustí provoz od 1. června. Na otevření se chystá i aquapark

Ilustrační foto k článku: Lázně spustí provoz od 1. června. Na otevření se chystá i aquapark

Dárek k Mezinárodnímu dni dětí si připravila společnost Služby Blansko. Od pondělí 1. června totiž spustí provoz zdejší kryté lázně. Bazén se během nucené odstávky dočkal oprav, nyní už je nově napuštěný a údržba přes víkend dokončí poslední přípravy. Provoz v pátek odsouhlasili i hygienici. Na otevření už se chystají i v sousedním aquaparku, ten přivítá první návštěvníky v druhé polovině června.


Čeká nás hodně práce, ale je to výzva, říká generální manažer FK Blansko

Ilustrační foto k článku: Čeká nás hodně práce, ale je to výzva, říká generální manažer FK Blansko

Blanenský fotbal zažívá revoluci. Ligové grémium (řídící orgán dvou nejvyšších soutěží v ČR) schválilo pokračování Fortuna ligy a Fortuna národní ligy (F:L a F:NL) a vedení blanenských fotbalistů se rozhodlo vytvořit sportovní úsek managmentu. Z role trenéra se do funkce generálního manažera posunul Zbyněk Zbořil. Na pozici trenéra klub angažoval bývalého precizního beka Oldřicha Machalu, který naposledy koučoval druholigový Prostějov.


Bazén se už napouští vodou, kryté lázně se otevřou na začátku června

Ilustrační foto k článku: Bazén se už napouští vodou, kryté lázně se otevřou na začátku června

První návštěvníci si v krytých lázních na Sportovním ostrově zaplavou zřejmě už na začátku června. Bazén se po nucené odstávce začíná znovu napouštět vodou. Uzavření kvůli koronavirové epidemii pracovníci městské společnosti Služby Blansko, která sportoviště provozuje, totiž využili k opravám a údržbě. Z toho důvodu byla vana bazénu zcela bez vody.


Ekonomika bude ten největší problém, ví předseda ASK Blansko Josef Vrba

Ilustrační foto k článku: Ekonomika bude ten největší problém, ví předseda ASK Blansko Josef Vrba

Blanenští sportovci se již mohou věnovat svým zájmům. Vládní opatření pomíjejí a sportoviště se otevírají. Aktuální je teď ale hrozba zániku klubů nebo omezení jejich činnosti. „Nikdo nám není zatím schopen garantovat podporu ve stejné výši jako v uplynulých letech. Rozhodující v tomto směru bude květen,“ říká Josef Vrba, předseda ASK Blansko.


Minigolf se dočkal opravy. Otevře se v červnu

Ilustrační foto k článku: Minigolf se dočkal opravy. Otevře se v červnu

Areál minigolfu v rekreační oblasti Palavě se ještě před sezonou dočkal rekonstrukce. Práce na sportovišti, které je ve správě městské společnosti Služby Blansko, už začaly. Hotovo má být do prvního červnového víkendu, kdy se minigolf otevře návštěvníkům. Investice před sezónou přijdou na 200 tisíc korun.


Fotbalisté doufají v postup. S druhou ligou by přišlo také stěhování na Sportovní ostrov

Ilustrační foto k článku: Fotbalisté doufají v postup. S druhou ligou by přišlo také stěhování na Sportovní ostrov

Blanenští fotbalisté hrají své zápasy tradičně na hřišti na ulici Údolní, které je již mnoho let spjato s působením Spartaku ČKD, a od svého založení tam působí i FK Blansko. V následujícím ročníku však může dojít k zásadní změně. V případě postupu do Fortuna:Národní ligy (F:NL) se blanenští fotbalisté přesunou na hřiště na Sportovním ostrově.



Blanenští plavci se představili na třech závodech

Ilustrační foto k článku: Blanenští plavci se představili na třech závodech

Dva v současnosti nejlepší juniorští plavci ASK Blansko Radim Švarc a Milan Kučera se pokoušeli v Bratislavě na osmapadesátém ročníku mezinárodních závodů Velká cena Slovenska plnit limity nejen na letní republikovou soutěž, ale i na ME juniorů, které se uskuteční na začátku července ve skotském Aberdeenu.


Až budou všichni zdraví, můžeme se zaměřit na sport, říká Adrián Kopičár

Ilustrační foto k článku: Až budou všichni zdraví, můžeme se zaměřit na sport, říká Adrián Kopičár

Stejně jako ostatní, tak i Adrián Kopičár se těšil na start Moravskoslezské fotbalové ligy (MSFL), na boj o postup a na zaplněné tribuny. Realita? Všechny fotbalové soutěže v republice jsou zastavené, řešení prozatím v nedohlednu. Navíc musel třiadvacetiletý slovenský záložník spěchat domů na Slovensko, aby nemusel setrvat v karanténě.


První a prozatím poslední zápas jara skončil neúspěchem, další zápasy fotbalisté Blanska zatím vyhlíží

Mocné posilování zatím vyšlo fotbalistům vniveč. Svěřenci Zbyňka Zbořila sehráli jeden duel, ve kterém podlehli Uničovu těsným rozdílem 0:1. Další utkání tým Zbyňka Zbořila sehrávat nebude, tedy minimálně do ukončení nouzového stavu v republice, který ve čtvrtek 12. března vyhlásila vláda.


Přetlakovou halu lze ovládat i mobilním telefonem

Ilustrační foto k článku: Přetlakovou halu lze ovládat i mobilním telefonem

Ovládání nafukovací haly na Sportovním ostrově je teď jednodušší. Dosud musela obsluha nastavovat teplotu nebo tlak na sportovišti manuálně a při náhlé změně počasí jezdit na místo kontrolovat, zda je vše v pořáduk. Nově vše zařídí pár kliků v telefonu. Nafukovací halu lze ovládat prostřednictvím aplikace v mobilním telefonu. Obsluha tak může snadno reagovat na aktuální situaci a měnit teplotu, tlak nebo osvětlení uvnitř.


Fotbalisté Blanska mají nového předsedu

Předseda fotbalového klubu Blansko v únoru rezignoval na svou funkci. O tomto kroku informoval klub na svých webových stránkách prostřednictvím tiskové zprávy. Nástupcem Jiřího Crhy, současného starosty města Blanska, se stal dosavadní místopředseda Zdeněk Veselý.


Na tribuny se opět vrací diváci, těší hokejisty Dynamiters Blansko

Ilustrační foto k článku: Na tribuny se opět vrací diváci, těší hokejisty Dynamiters Blansko

Ještě těsně před startem sezóny nevěděli, jestli vůbec budou hrát. Nakonec potrápili velkou část favoritů a jen díky nepovedenému startu do sezóny se nepodívali do play-off. Řeč je o hokejistech Dynamiters Blansko, kteří na konci února ukončili působení v sezóně 2019/2020.




Hokejisté Blanska si play-off nezahrají

Ilustrační foto k článku: Hokejisté Blanska si play-off nezahrají

Ani v letošním roce si Blansko nezahraje play-off krajské hokejové ligy. S Hodonínem sice po výhře 5:3 hokejisté Dynamiters bodovali, z Uničova si však přivezli ostudnou prohru 1:7. Závěrečný duel soutěže odehráli doma proti Uherskému Brodu, se kterým předvedli dobrý výkon a zvítězili 5:4 v prodloužení.


Matematika vládla Kometě Brno

Mladí matematici vyrazili k ledu, přeměřovali svatostánek brněnské Komety. Nadaní páťáci se dostali do zákulisí i na trénink brněnských hokejistů. Počítali i to, jak moc by museli šetřit, aby si mohli dovolit VIP box.


Blanenští atleti sbírali medaile napříč mistrovstvími

Ilustrační foto k článku: Blanenští atleti sbírali medaile napříč mistrovstvími

Rok 2019 byl pro atletický klub ASK Blansko plný úspěchů a změn. Už halová sezóna ukázala, že blanenský klub bude patřit k těm nejlepším v kraji. Hlavními oporami oddílu se staly Dominika Bezdíčková a Veronika Jakusidisová, které vybojovaly medaile na Mistrovství Jihomoravského kraje, Mistrovství Moravy a Slezska, a cenný kov si dovezly i z Mistrovství České republiky. Svá osobní maxima překonávali ale i ostatní členové klubu.



Zranění blanenského hokejisty předčasně ukončilo utkání, hokejové derby s Březinou se nedohrálo

Ilustrační foto k článku: Zranění blanenského hokejisty předčasně ukončilo utkání, hokejové derby s Březinou se nedohrálo

Derby mezi Blanskem a Březinou jsou již tradičně plné ostrých soubojů a mnoha vyloučení. Podobné to bylo i v sobotu 1. února, kdy Březina hostila Blansko na vyškovském zimním stadionu. Tvrdý a vypjatý duel byl ukončen šest minut před koncem druhé třetiny, kdy po jednom ze zákroků zůstal na ledě ležet Tomáš Antoňů a zápas byl po jeho transportu do nemocnice ukončen.



Blansko ocenilo nejlepší sportovce za rok 2019

Ilustrační foto k článku: Blansko ocenilo nejlepší sportovce za rok 2019

Zástupci nejrůznějších sportovních oddílů i příznivci sportu se sešli na Sportovním plese pořádaném ASK Blansko. Klub zde hodnotil uplynulý rok a slušně zaplněný sál Dělnického domu mohl v sobotu 25. ledna večer sledovat také vyhlášení ankety o nejlepší sportovce Blanska.


Zlepšené výkony blanenských hokejistů znamenají naději na play-off

Ilustrační foto k článku: Zlepšené výkony blanenských hokejistů znamenají naději na play-off

Blanenští hokejisté v období Vánoc zlepšili své výkony a po bídném podzimu začínají trápit své soupeře. Ještě před Štědrým dnem se o tom přesvědčilo Uherské Hradiště, které doma nedokázalo svěřence Jiřího Vítka uhlídat a podlehlo našemu týmu 4:6. Kvalitní hru Blansko předvedlo i v sobotu 4. ledna, kdy dokázalo o cenný bod obrat favorizovaný Uherský Ostroh. Dnes Dynamiters dorazí prověřit HC Štika Rosice.


Fotbalový víkend proti Zbrojovce skončil nerozhodně, na áčko Blansko nestačilo, mstilo se na devatenáctce

Ilustrační foto k článku: Fotbalový víkend proti Zbrojovce skončil nerozhodně, na áčko Blansko nestačilo, mstilo se na devatenáctce

V rámci prvních dvou přípravných duelů přivítalo Blansko dva týmy brněnské Zbrojovky. V pátek 10. ledna přijel na Mlýnskou A tým Brňanů a o den později hráči kategorie U19. V každém ze zápasů byli diváci svědky devíti branek. První duel ovládla Zbrojovka poměrem 7:2, ten druhý ovládlo stejným poměrem domácí Blansko. Poprvé se v dresu domácích představila zimní posila – Ondřej Sukup.


Fotbalisty Blanska prověří Zbrojovka

Ilustrační foto k článku: Fotbalisty Blanska prověří Zbrojovka

Po zimní pauze se již opět blíží zápasové vytížení blanenských fotbalistů. Odstartovala jim příprava na jarní část Moravskoslezské fotbalové ligy (MSFL). Perfektně zvládnutá podzimní část slibuje do jara velké bitvy a možná jednu velice sladkou tečku – postup do 2. ligy.