Archiv článků
   za měsíc srpen 2013

Kategorie: sport  

 



Atletům z Dvorské se v uplynulé sezoně dařilo

Ilustrační foto k článku: Atletům z Dvorské se v uplynulé sezoně dařilo

Letošní školní rok se žákům – atletům ze ZŠ Dvorská mimořádně vydařil. Značný podíl na níže popsaných úspěších mají atleti a odchovanci z Atletického klubu Blansko Dvorská, který se za více jak desetileté působení stal již součástí této základní školy. Pro ilustraci uvádíme výběr úspěchů od našich nejmladších svěřenců až po ty starší.


Samostatný Kuželkářský klub Blansko se představuje

Příznivce blanenských kuželek čekají od nové sezony, která startuje už za necelý měsíc, některé změny. Oddíl kuželek při TJ ČKD Blansko se v průběhu měsíce června v návaznosti na dění uvnitř tělovýchovné jednoty rozhodl osamostatnit a nově tedy bude vystupovat pod názvem Kuželkářský klub Blansko (zkráceně KK Blansko).


Půlmaraton Moravským krasem – tip na poslední prázdninový den

Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste si chtěli jednou zaběhnout půlmaraton? Chcete si změřit svoje síly nebo konečně udělat něco, co Vás opravdu baví? Nebo jste velcí fanoušci městských běhů a pohyb na čerstvém vzduchu je Vám blízký? Tak právě pro Vás máme na sobotu 31. srpna 2013 skvělý tip na poslední prázdninový sportovní den.


Prázdninové bruslení pro veřejnost

Již se stalo zvykem, že ledová plocha na zimním stadionu je v provozu od začátku července. Bruslení na ledu je tak možné i v horkých letních dnech. Termíny bruslení pro veřejnost na jdete v rozpisu využití ledové plochy na stránkách provozovatele Služby Blansko s. r. o. Do konce prázdnin může veřejnost až na výjimky bruslit denně.