Archiv článků
   za měsíc prosinec 2015

Kategorie: sport  

 


Nejmenší basketbalisté vyhráli venku

Ilustrační foto k článku: Nejmenší basketbalisté vyhráli venku

Nejmladší hráči basketbalového klubu BBK Blansko do 11 let si dovezli první výhry z hostujících palubovek. Na půdě BK Žďár nad Sázavou se odehrála dvě vyrovnaná utkání se šťastnějšími konci pro Blanenské.



Nominujte nejlepší sportovce a trenéry za rok 2015

V blanenském sportovním kalendáři je měsíc prosinec již tradičně vymezený pro přípravu na vyhlášení nejlepších sportovců našeho města. Návrhy na ocenění významných úspěchů dosažených blanenskými sportovci v letošním roce mají možnost podat jak sportovní subjekty působící na území města, tak i sportovci nebo jednotlivci z řad příznivců sportu. Termín pro podání návrhů je do 18. ledna 2016.


Mladí fotbalisté reprezentovali Blansko na turnaji v Polsku

Ilustrační foto k článku: Mladí fotbalisté reprezentovali Blansko na turnaji v Polsku

V době od 04.12.2015 do 07.12.2015 jsme se zúčastnili mikulášského turnaje v polské Legnici, kam se pravidelně každý rok na halový fotbal cestuje. Jednalo se o turnaj mladších žáků ročníku 2003 a mladší.


Kamil Vašíček získal stříbro na světovém poháru v Kolumbii

Ilustrační foto k článku: Kamil Vašíček získal stříbro na světovém poháru v Kolumbii

Ve dnech 28.10.–03.11.2015 proběhl světový pohár – World Open v boccie v Santiago de Cali. V kategorii BC3 nastoupil za ČFSH Kamil Vašíček se spoluhráčkou Marií Maňákovou. Ve světové konkurenci jednačtyřiceti hráčů se velmi úspěšně probojovali až do finále.