Archiv článků
   za měsíc leden 2006

Kategorie: sport  

 


Za lyžováním na Hořice autobusem zdarma

V období pololetních jednodenních prázdnin, tj. 3. února a jarních prázdnin, tj. 6. – 10. února, bude skiareál v provozu celodenně. V tomto období bude možné také využít SKIBUS zdarma.


Základní školy hrají přebor ve squashi a bowlingu

Pondělní dopoledne v hernách squashe a bowlingu jsou nyní vyhrazena přeboru základních škol. Ty si vybírají termín, na který mohou přihlásit až 30 žáků a libovolný počet učitelů. Všichni hrají stejným systémem a pět nejlepších žáků a jeden učitel z každé školy pak postoupí do velkého okresního finále, které se uskuteční 10. dubna.


Povánoční turnaj ve stolním tenisu aneb Tradice je tradice

Ilustrační foto k článku: Povánoční turnaj ve stolním tenisu aneb Tradice je tradice

Někdo počítá, vyhodnocuje, dokumentuje, vede statistiky. Ne vždy je všechno možno historicky doložit. Těžké je vzpomínat, kdy se odehrál první povánoční turnaj ve stolním tenisu v Katolickém domě. Jisté je, že 27. 12. 2005 se uskutečnil v pořadí další, jistě ne poslední.


Vánoční laťka 2005 se vydařila

Ilustrační foto k článku: Vánoční laťka 2005 se vydařila

Tradiční školní soutěž ve skoku do výšky se konala ve čtvrtek 22. prosince 2005 v tělocvičně Základní školy Blansko, Erbenova 13. V letošním roce ji poprvé doprovodila také velkoplošná videoprojekce, takže to při soutěži vypadalo jako na velkém profesionálním sportovním podniku.