Archiv článků
   za měsíc únor 2009

Kategorie: kultura  

 


Březen v knihovně přinese amnestii poplatků

Březen je nejen měsícem knihy, ale také měsícem internetu. To přinese v týdnu od 2. do 13. března výhody čtenářům i návštěvníkům knihovny, kteří přijdou na internet.


Na Hezký víkend do knihovny

Ilustrační foto k článku: Na Hezký víkend do knihovny

Hezký víkend si přejeme navzájem, když v pátek šťastni vidinou dvou volných dnů opouštíme svá milovaná i nemilovaná pracoviště. Tentokrát jde ale o název knihy, ve které Američan Jon Davis shrnul svou nedokonalou češtinou své postřehy a zážitky ze života v Česku. Představí je osobně v pátek v knihovně.


Výstava mapuje 10 let činnosti v nových prostorách

Ilustrační foto k článku: Výstava mapuje 10 let činnosti v nových prostorách

Deset let od přestěhování, které proběhlo 19. února 1999, mapuje výstava v knihovně. Od této doby jsou všechna oddělení oddělení přístupná čtenářům na jednom místě – v nové moderní budově v centru města.



Sousedský bál ve fotografiích

Ilustrační foto k článku: Sousedský bál ve fotografiích

Ples Města Blansko pod názvem Sousedský bál se letos nesl v duchu vystoupení z celého světa.


Galerie města Blanska v roce 2009

Výstavní program Galerie města Blanska v roce 2009. Nezahrnuje doprovodné akce k výstavám ani ostatní akce v galerii. O doprovodném programu a všech událostech budeme průběžně informovat.


Únor v Galerii Ve Věži

Ilustrační foto k článku: Únor v Galerii Ve Věži

Je mráz, zima nám ukazuje pravou tvář. Za dveřmi Galerie Ve Věži v Blansku ale najdete něco, co se nedá domluvit po telefonu nebo emailem – barvu, tvar, krásu, atmosféru.