Archiv článků
   za měsíc srpen 2015

Kategorie: sport  

 


Blanenský golem letos i v kategorii MIMI

Ilustrační foto k článku: Blanenský golem letos i v kategorii MIMI

14. ročník závodu na horských kolech, který je součástí brněnského poháru MTB, se letos pojede 5. září 2015. Kromě tradičních tratí v délce 36 km a 61 km je letos připraven i dovednostní závod pro malé jezdce na speciálních cyklistických překážkách.


Blanenská desítka láká k účasti všechny věkové kategorie

Ilustrační foto k článku: Blanenská desítka láká k účasti všechny věkové kategorie

Druhý ročník Blanenské desítky se nezadržitelně blíží. 12. září 2015 odstartuje závod v běhu, na in-line bruslích či koloběžkách. V současné době je zaregistrováno přes 700 závodníků včetně dětí. Svou účast na akci potvrdila také řada výrazných osobností sportovního světa, těšit se můžeme dokonce na dva držitele titulu mistra světa – Michala Kulku v koloběhu a Vaška Koláře v biketrialu.



Petr Švancara v sobotu nastoupí proti Přerovu

Ilustrační foto k článku: Petr Švancara v sobotu nastoupí proti Přerovu

V sobotu 8. srpna v 16:30 hodin na hřišti na Údolní proběhne v rámci Moravskoslezské fotbalové divize, skupiny D, utkání FK Blansko-1. FC Viktoria Přerov. V dresu FK Blansko poprvé nastoupí bývalý hráč brněnské Zbrojovky Petr Švancara.


Co se o prázdninách naučí, se jim bude později hodit

Ilustrační foto k článku: Co se o prázdninách naučí, se jim bude později hodit

Členové blanenského rychlobruslařského oddílu se během prázdnin rozhodně nenudí. Rychlobruslí nejen na inlajnkách, ale už i na ledu, jezdí na kolech, plavou, skáčou, cvičí nebo běhají. V první dekádě srpna pak někteří z nich vyrazí s trenérkou už i na první zahraniční soustředění do Německa.