Archiv článků
   za měsíc květen 2016

Kategorie: tiskové zprávy  

 



Jak je to s cestovními doklady pro děti?

Rodinné dovolené spojené s cestováním do zahraničí znamenají i vyřizování cestovních dokladů. Co vše je potřeba zařídit při cestování s dětmi? Věděli jste například, že i děti mohou do členských států Evropské unie a dalších vybraných evropských zemí cestovat na vlastní občanský průkaz?


Plaveme s Vodárenskou: Dárek dětem k jejich svátku

Dárek k Mezinárodnímu dni dětí připravila pro malé i velké ve středu 1. června 2016 VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. s. ve spolupráci s městem Blansko. Děti do 15 let budou mít po celý den vstup zdarma do bazénu v blanenském krytém bazénu.


BambiFEST představí program pro děti, hudební festival a konferenci pro mládež

Ilustrační foto k článku: BambiFEST představí program pro děti, hudební festival a konferenci pro mládež

Už 20. a 21. května v zámeckém parku odstartuje blanenský BambiFEST, který pořádá skautské středisko Světla ve spolupráci s městem Blanskem. V průběhu dvou dnů představí dětem i rodičům třiatřicet organizací pro děti a mládež a umožní dětem vyzkoušet si aktivní formou, jaký kroužek by chtěly navštěvovat.


Hromadný předpisný seznam bude k nahlédnutí i v Blansku

Ve dnech 29.04.–30.05.2016 bude zpřístupněn k nahlédnutí na všech územních pracovištích Finančního úřadu pro Jihomoravský kraj hromadný předpisný seznam, jehož prostřednictvím sděluje příslušný finanční úřad poplatníkům, u nichž došlo na zdaňovací období roku 2016 ke změně daně oproti předchozímu roku, novou výši daně z nemovitých věcí.


Evropský Den melanomu 2016 v Nemocnici Blansko

Ilustrační foto k článku: Evropský Den melanomu 2016 v Nemocnici Blansko

Den melanomu je preventivní akce která nabízí možnost bezplatného prohlédnutí a vyšetření znamének zkušeným dermatologem. Letos proběhne v pondělí 9. května 2016, v době od 7:30 do 14:30 h, na kožním oddělení ve 4. patře lůžkové části nemocnice.