Archiv článků
   v roce 2008

Kategorie: tiskové zprávy  

 


Druhý ročník Turné pro nízkoprahy zamíří i do Blanska

Benefiční turné hudebních skupin Tři sestry, Wohnout, Vypsaná fixa na podporu nízkoprahových klubů pro děti a mládež začíná v pátek 17.10. koncertem v Kolíně. Dále pokračuje 24. 10. v Blansku, 27. 10. v Chebu a 30. 10. v Ostravě. Jeho cílem je představit a podpořit nízkoprahové kluby pro mládež, které plní důležitou preventivní úlohu v životě dospívajících.


Přijďte se podívat do nízkoprahového klubu!

Česká asociace streetwork, Nadace Vodafone ČR a Nízkoprahové kluby pro děti a mládež připravují Týden nízkoprahových klubů od 22. do 28. září 2008.


Akční skupina MAS Moravský kras nabídne vzdělávací programy

MAS Moravský kras o.s. připravila od podzimu letošního roku do června následujícího roku v rámci projektu Na venkově pro venkov cyklus 15 vzdělávacích akcí pro obyvatele regionu zaměřený na rozvoj venkova a podnikání na venkově.


Policie zve motorkáře na projížďku – uzavře pro ně silnici

Okresní policejní ředitelství Blansko připravilo na 6. září ojedinělou preventivní dopravní akci zaměřenou na řidiče jednostopých vozidel s názvem Nežij vteřinou. Jejím cílem je umožnit motocyklistům jízdu po silnici 379 mezi Blanskem a Šebrovem, která je motorkáři vyhledávaná zejména pro množství zatáček a dobrý povrch.


Nemocnice Blansko obdrží dotaci na digitalizaci

31,67 mil. Kč na projekt digitalizace obdrží Nemocnice Blansko z Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod, přičemž celková předpokládaná hodnota investiční akce je 45 mil. Kč.