Archiv článků
   za měsíc srpen 2016

Kategorie: tiskové zprávy  

 


StreetArt Jam 2016 vol.15

V prostorách blanenského skateparku se v sobotu 3. září 2016 uskuteční od 13 do 21 hodin již patnáctý ročník happeningu s názvem StreetArt Jam 2016. Jedná se o prezentaci výtvarného umění StreetArt – malování na sololitové desky, spojené s reprodukovanou hudbou, vystoupením DJ, skateovými závody, turnajem ve stolním fotbálku a dalšími soutěžemi.


V Brně vypukla epidemie infekční žloutenky

V souvislosti s narůstajícím počtem případů virové hepatitidy typu A ve městě Brně a jeho okolí Krajská hygienická stanice Jihomoravského kraje poskytla informace o faktickém stavu.


Rodinná Blanenská desítka letos nabízí řadu novinek

Ilustrační foto k článku: Rodinná Blanenská desítka letos nabízí řadu novinek

Léto v plném proudu a společně s ním i přípravy na Blanenskou desítku 2016, která vypukne druhou sobotu v září, přesně 10. září 2016 na ulici Poříčí v Blansku. Na jaké novinky se ve 3. ročníku můžete těšit?


Infolinka pro dotazy k elektronické evidenci tržeb

Od 1. srpna mohou všichni, které zajímá elektronická evidence tržeb (EET) a mají k jejímu spuštění či fungování jakýkoliv dotaz, volat na speciální infolinku Finanční správy – 225 092 392. Linka je v provozu každý pracovní den od 9 do 17 hodin a je určena pro zodpovídání všech dotazů vyjma technických.