Archiv článků
   za měsíc září 2004

Kategorie: sport  

 


Župní orelský florbalový turnaj

Ilustrační foto k článku: Župní orelský florbalový turnaj

Dne 11. 9. 2004 proběhl v Blansku župní orelský florbalový turnaj. Družstva mladších a starších žáků se utkala systémem každý s každým. Ve dvou kategoriích spolu sehrála vzájemné zápasy družstva: Blanska, Boskovic, Bořitova, Olešnice a Vísek.


Blanenští baseballisté jsou v baráži zatím bez porážky

Další utkání o osudu mužského baseballu v Blansku pro příští sezonu mají za sebou hráči Olympie Blansko. Pro nepřízeň počasí odehráli pouze jeden zápas, a to s celkem, se kterým se již jednou potkali, a i podruhé odešli jako vítězové.


Pozvánka na barážové utkání baseballistů

Další utkání baráže baseballové extraligy Olympia Blansko vs. Skokani Olomouc se hraje v sobotu 18. září v 19.00 h v novém baseballovém areálu Olympie Blansko „Strawberry field“. Utkání se bude hrát při umělém osvětlení. Pro diváky je připravena hudba, zasvěcený komentář a Stručná pravidla baseballu zcela ZDARMA. (Baseballový sportovní areál „Jahodové pole“ se nachází v Blansku na Sportovním ostrově za fotbalovým stadionem ASK Blansko v lokalitě „U splavu“).


Cvičení jógy v Blansku

Ilustrační foto k článku: Cvičení jógy v Blansku

Cítíte se unaveni, bolí Vás záda, přemáhají Vás stresy? Přijďte si zacvičit, uvolnit se a přijít na jiné myšlenky. Rozpis cvičení jógy v Blansku.


IN-LINE slalomu v Blansku se zúčastní i Šárka Záhrobská

Ilustrační foto k článku: IN-LINE slalomu v Blansku se zúčastní i Šárka Záhrobská

18. — 19. září se v Blansku budou konat závody ve slalomu na in-line bruslích — CZECH IN LINE ALPINE SLALOM CUP 2004. Blanenští lyžaři se v Česku aktivně zapojili do dění kolem tohoto nově vznikajícího atraktivního odvětví lyžování. Jedná se především o zpestření letní přípravy. Nejlepší čeští lyžaři v této disciplíně se účastní evropského poháru a budou závodit také v Blansku.


Olympia Blansko hraje baráž o extraligu

V letošní sezoně se blanenským baseballistům nedaří přesně tak, jak by si představovali, takže musejí hrát baráž o extraligu a mají za sebou první odehraný víkend a první dva zápasy. V tom prvním se Olympia střetla s celkem Lokomotiva Louny a podařilo se jí po nevýrazném výkonu zvítězit 15:5. Ve druhém střetnutí porovnala Olympia Blansko síly s kolegou z extraligy, týmem z Hluboké nad Vltavou, a po zlepšené hře na pálce zvítězila 17:1.