Archiv článků
   za měsíc říjen 2020

Kategorie: sport  

 


Mladí hokejisté hráli s brněnskými týmy a trénovali s olympijským vítězem z Nagana

Ilustrační foto k článku: Mladí hokejisté hráli s brněnskými týmy a trénovali s olympijským vítězem z Nagana

V sobotu 11. října se mladí Rytíři představili v Brně, kde sehráli dvě utkání proti stejně starým hráčům z Brna (HCM Warriors). Utkání byla bojovná a vyrovnaná. Po ukončení utkání si děti vyzkoušely samostatné nájezdy. Trenéři i děti se těší na další utkání. Soupeři mladých Rytířů jsou Kometa Brno, Technika Brno, Warriors Brno, Orli Znojmo, Vyškov, Boskovice, Hodonín a Břeclav. Trenéři: 3 třídy Pavel Tesař, Aleš Plhoň.


Bývalí atleti Metry nezahálí, pravidelně se setkávají na závodech

Ilustrační foto k článku: Bývalí atleti Metry nezahálí, pravidelně se setkávají na závodech

V roce 2014 se při náhodném setkání dvou bývalých atletů zrodil nápad, že by se mohli setkat ti, kteří před více jak třiceti léty závodili za tehdejší atletický oddíl Metra Blansko. Dohodli se, že sraz bude uskutečněn na atletickém stadionu a účastníci si vyzkouší si pár disciplín podle toho, na co se kdo bude cítit, což bylochápáno spíše jako recese.


Kuželkáři obsadili na závodech v České Třebové první a druhé místo

Ilustrační foto k článku: Kuželkáři obsadili na závodech v České Třebové první a druhé místo

Kuželkářský oddíl TJ Lokomotiva Česká Třebová uspořádal v letošním roce již 15. ročník turnaje dvojic neregistrovaných kuželkářů na 80 hodů sdružených pro neregistrované hráčky a hráče. Této populární soutěže pod názvem Českotřebovská kuželkářská liga Jardy Holce se zúčastnilo více než 120 hráčů a mezi nimi i zástupci KK ZP Dolní Lhota.



Mladí baseballisté jsou třetí sezónu nejlepším týmem v ČR

Ilustrační foto k článku: Mladí baseballisté jsou třetí sezónu nejlepším týmem v ČR

Olympia Blansko sklízí ovoce za výbornou práci s mládeží. Blanenští kluci přesvědčili i letos, že patří mezí špičku na českém baseballovém poli. V závěru letošní sezóny se tým mladých baseballistů svými výkony blýskl v Českém baseballovém poháru v Hluboké nad Vltavou, kde zvítězil v kategorii U10.