Archiv článků
   za měsíc listopad 2005

Kategorie: sport  

 


XCR-STAV CUP 2005 prověřil outdooráky

Ilustrační foto k článku: XCR-STAV CUP 2005 prověřil outdooráky

Délka trasy je přibližně 5 km, ale můžete běžet i 20 km, když to na azimutu spletete. Takhle zvesela začínal první ročník nového závodu XCR-STAV CUP 2005 spojeného s festivalem Rajbas-Outdoor-Kotlík. Na trasu do lesa nad přehradou Palava vyráželi závodníci po dvojicích. Rozděleni do kategorií na muže a ženy.


Halový fotbal: Putovní pohár si tentokrát odvezli Maďaři

Ilustrační foto k článku: Halový fotbal: Putovní pohár si tentokrát odvezli Maďaři

Již potřetí se v sobotu 12. 11. v blanenské sportovní hale ASK a po třinácté celkem, uskutečnil mezinárodní halový fotbalový turnaj, který pořádá Kolpingovo dílo ČR. Z vítězství se tentokrát radovali pravidelní účastníci turnaje, fotbalisté z maďarského Érsekvadkertu. Vedle prostor vhodných pro pořádání takovéto akce, které nabídla hala ASK, našli fotbalisté i jejich fanoušci zázemí v rekreačním zařízení Kolpingova díla ČR „Vyhlídka“ v Češkovicích.


Žáci Black Hill Blansko druzí na MČR 2005

Ilustrační foto k článku: Žáci Black Hill Blansko druzí na MČR 2005

Ve dnech 7. — 9. 10. v Praze-Libuši proběhlo Mistrovství České republiky žáků do 12 let v baseballu. Zúčastnilo se ho celkem osm týmů z celé České republiky včetně hráčů Black Hill Blansko, kteří byli jedinými reprezentanty jihomoravského kraje.