Archiv článků
   za měsíc březen 2015

Kategorie: sport  

 



Blanenští turisté vstupují do Síně slávy KČT

V letošním roce bude do Síně slávy Klubu českých turistů uveden jeho blanenský odbor. Toto ocenění získal za příkladnou a nepřetržitou činnost, která trvá již více než 100 let. Ocenění převezme na slavnostním ceremoniálu 28. března 2015 v rámci Celostátní konference KČT předseda KČT Blansko Ondřej Bláha.


Sportovcem, který nejlépe propagoval město v loňském roce, se potřetí stal Vašek Kolář

Ilustrační foto k článku: Sportovcem, který nejlépe propagoval město v loňském roce, se potřetí stal Vašek Kolář

12. března 2015 byla ve fotbalové hospůdce na hřišti TJ ČKD na Údolní ulici za účasti zástupců vedení města, sportovců, trenérů, rodičů a příznivců sportu slavnostně vyhlášena anketa Nejlepší sportovci a trenéři města Blanska za rok 2014; tedy těch, kdož dosáhli v loňském roce nejvýraznějších výsledků na sportovním poli.


Mladšímu žactvu se v minivolejbalu daří

Ilustrační foto k článku: Mladšímu žactvu se v minivolejbalu daří

V neděli 8. března 2015 se uskutečnilo další kolo Barevného jihomoravského minivolejbalu mladšího žactva. Jeho pořadatelem byl tentokrát oddíl ASK Blansko a turnaj se odehrál za podpory vedení SPŠ Jedovnice v jejich sportovní hale, která se pro tento účel skvěle hodila.



Dynamiters Blansko zdolal Boskovice 3:2

Ilustrační foto k článku: Dynamiters Blansko zdolal Boskovice 3:2

V pátek 27. února se dohrávalo odložené derby hokejové krajské ligy mužů jižní Moravy a Zlína mezi Blanskem a Boskovicemi. Zápas tradičních rivalů si nenechali ujít ani fanoušci obou týmů, kterých přišlo několik stovek.