Archiv článků
   za měsíc červen 2023

Kategorie: sport  

 


Fotbalisté FK Blansko zakončili sezónu na devátém místě

Ilustrační foto k článku: Fotbalisté FK Blansko zakončili sezónu na devátém místě

Poslední domácí zápas sezóny sehrálo Blansko v sobotu 10. června proti Znojmu. Do konce sezóny sice ještě zbývaly dvě kola, ale vedení klubu nezahálelo. Předseda klubu Zdeněk Veselý se dohodl s trenérem Jiřím Vorlickým na pokračování spolupráce a v týdnu před utkáním se Znojmem byla mezi ním a klubem uzavřena smlouva na delší časové období.


Kuželkáři mají za sebou šampionát neregistrovaných

Ilustrační foto k článku: Kuželkáři mají za sebou šampionát neregistrovaných

Mistrovství České republiky neregistrovaných kuželkářů je soutěžní akcí rozsáhlé komunity amatérských kuželkářů celé České republiky, jejichž soutěže jsou řízeny samostatně podle místních specifických podmínek. Letošní finálový turnaj, kterého se zúčastnilo 24 družstev, se konal v Šumperku o víkendu 27. a 28. května.


V mezinárodním fotbalovém turnaji mladších žáků se utká dvanáct týmů

Ilustrační foto k článku: V mezinárodním fotbalovém turnaji mladších žáků se utká dvanáct týmů

Na hřišti v Údolní ulici se v sobotu 17. června odehraje Mezinárodní turnaj mladších žáků ve fotbalu 2023. Čtvrtého ročníku soutěže se zúčastní dvanáct týmů, kromě jihomoravských budou o titul bojovat také družstva z Polska a z Německa. Ke sledování výkonů mladých fotbalistů je zvána široká nejen sportovní veřejnost.


Olympia Blansko vyhrála v kategorii U9 Český baseballový pohár

Ilustrační foto k článku: Olympia Blansko vyhrála v kategorii U9 Český baseballový pohár

O víkendu 27. - 28. května se za krásného počasí hrál v Třebíči turnaj ČBP M U9. Pohárového turnaje se zúčastnily všechny přední týmy Moravy, včetně Olympie Blansko. Náš tým složený jak ze stabilních hráčů, tak také z naší omladiny, si došel pro zlatý pohár.