Archiv článků
   za měsíc srpen 2023

Kategorie: sport  

 


Atleti z Dvorské vzorně reprezentují Blansko

Ilustrační foto k článku: Atleti z Dvorské vzorně reprezentují Blansko

Přestože jsme dlouho nikde nepublikovali výsledky našich atletů, stále tu jsme, stále trénujeme a naplno se věnujeme atletické mládeži. Naši atleti opět dokázali svou kvalitu jak v regionálních soutěžích, tak i na mistrovských závodech v rámci ČR.


Fotbalisté zahájili nový ročník MSFL, na úvod měli těžký los

Ilustrační foto k článku: Fotbalisté zahájili nový ročník MSFL, na úvod měli těžký los

Před samotným startem soutěže se vedení klubu FK Blansko podařilo konsolidovat kádr, když u několika hráčů bylo jejich hostování změněno v trvalý přestup do Blanska. V týmu naopak nebude pokračovat například vyškovská trojice zahraničních fotbalistů. Největší ztrátou je však odchod kanonýra Miloše Kapura, s 19 brankami nejlepšího střelce Blanska uplynulé sezónu, jemuž skončila smlouva. Vedení klubu mu již v zimě nabízelo prodloužení smlouvy a vylepšení podmínek, hráč to však odmítl.


Blansko hostí malé plavce z polské Legnice

Ilustrační foto k článku: Blansko hostí malé plavce z polské Legnice

Plavání, jízdu na kole, kondiční přípravu ale také poznávání Blanska nebo výlety do jeho okolí má na programu téměř dvacítka malých plavců z partnerského města, polské Legnice. Ti přijeli do Blanska už podeváté. Každý rok v srpnu zde zahajují novou tréninkovou sezónu.