Archiv článků
   za měsíc říjen 2023

Kategorie: tiskové zprávy  

 


Město hledá zhotovitele krytého bazénu

Ilustrační foto k článku: Město hledá zhotovitele krytého bazénu

Do další fáze postoupila příprava stavby nového krytého bazénu v Blansku na Sportovním ostrově Ludvíka Daňka. Město nyní vypsalo výběrové řízení a hledá zhotovitele této zakázky. Zájemci mohou podat přihlášku do výběrového řízení do 1. prosince 2023 do 10:00 hodin.


V participativním rozpočtu Společně PRO Blansko budou lidé vybírat z 18 projektů

Ilustrační foto k článku: V participativním rozpočtu Společně PRO Blansko budou lidé vybírat z 18 projektů

Z rekordního počtu námětů na vylepšení veřejného prostranství si letos budou moci vybírat obyvatelé města, kteří se zapojí do hlasování v 5. ročníku Společně PRO Blansko. O přízeň místních se bude ucházet celkem 18 projektů. Hlasování je naplánováno v termínu 1. až 21. listopadu. O vítězi bude jasno 5. prosince.


Město otevřelo zmodernizovaný sportovní stadion v Mlýnské ulici

Ilustrační foto k článku: Město otevřelo zmodernizovaný sportovní stadion v Mlýnské ulici

Největší investiční akce Blanska pro letošní rok už je dokončená. Vedení města spolu se zástupci sportovních klubů i zhotovitele v pondělí 16. října odpoledne slavnostně otevřelo zmodernizovaný atletický a fotbalový stadion v Mlýnské ulici. Práce, které trvaly téměř pět měsíců, si vyžádaly investici ve výši 21 milionů korun. Blansko díky tomu má nejnovější a nejmodernější atletický stadion v Jihomoravském kraji na sever od Brna. Denně jej využívají atleti a fotbalisté ale také sportující veřejnost.