Archiv článků
   za měsíc srpen 2014

Kategorie: sport  

 


Umístění není důležité, podstatné je dojet

Ilustrační foto k článku: Umístění není důležité, podstatné je dojet

„Dílčí osobní vítězství, dosažení svého vlastního cíle, sebepřekonání, nabytí sebedůvěry, pocit pokory, úcta k soupeři i přírodě, poznání i sebepoznání, strach i euforie, radost i bolest… a hlavně velké dobrodružství!Takové je motto 1 660 km dlouhého závodu Craft 1000 Miles Adventure napříč Česko-Slovenskem, kterého se letos zúčastnil s vynikajícím umístěním i Radim Bláha.


Pozvánka na 13. ročník Blanenského Golema

Ilustrační foto k článku: Pozvánka na 13. ročník Blanenského Golema

Maraton není pouze pro vyvolené. Přijďte se přesvědčit, že dokážete překonat sami sebe. Budou připraveny dvě délky trati a závod je opravdu pro každého. Na svoje si přijdou jak trénovaní borci, tak rekreační sportovci i sváteční jezdci. Srovnejte svůj výkon s ostatními, nebo se zúčastněte maratonu jen tak pro zábavu a užijte si skvělou atmosféru závodu.


Inlajnový okruh v Blansku bude hostit 12. září první soutěž blanenských škol

Už příští měsíc, v září 2014, se po více než čtvrtstoletí může začít vracet na mapu rychlobruslení v České republice také Blanensko, Blansko. Bude-li chtít, budou-li chtít i rodiče a tělocvikáři, učitelé šikovných děvčat a kluků… Z týmu Sáblíkové nabídli Blansku i možnost zrodu kroužku rychlobruslení.


Přijďte si na závěr prázdnin zaběhat!

Máte už program na závěrečný prázdninový víkend? Pokud ne, přijďte si v sobotu 30. srpna od 12:20 hodin zaběhat a bavit se do Blanska na nám. Republiky.


FK Blansko má nové vedení, předsedou klubu je Jiří Crha

Fotbalový klub FK Blansko má nové vedení. To bylo zvoleno na náhradní valné hromadě FK Blansko, z. s., která se konala v pátek 8. srpna 2014 ve „Fotbalové hospůdce na hřišti“, Údolní 10, Blansko.



Blansko hostilo Mezinárodní baseballový turnaj IYBST 2014

Ilustrační foto k článku: Blansko hostilo Mezinárodní baseballový turnaj IYBST 2014

V letošním roce se Blansko stalo pořadatelem tradičního Mezinárodního turnaje v baseballu IYBST 2014 pro mladé hráče. Turnaj proběhl ve dnech 23.-27.07 na hřišti Strawberry field za účasti amerických, českých, maďarských, slovenských a polských týmů do 18 roků.