Archiv článků
   v roce 2004

Kategorie: cestovní ruch  

 


Město Blansko na Veletrhu MADI Travel Market 2004

Město Blansko se prezentovalo na 11. Mezinárodním odborném veletrhu cestovního ruchu a hotelnictví, v rámci tzv. Workshopu regionů, který proběhl dne 4. 11. 2004 v pražském veletržním areálu PVA.



Zahájení turistické sezony na Blanensku

Zveme všechny, kdož rádi kročeje své zamíří tam, kde cos zajímavého se děje, by zavítali na Květnou neděli 4. dne měsíce dubna L. P. 2004 do zámku blanenského, kde o  hodině 11. u příležitosti vernisáže výstavy zvané Ze starých salonů, almar a truhlic též sezona turistická na Blanensku zčerstva a slavnostně zahájena bude.


Blanka slaví 5. výročí – Internet bude levnější

U příležitosti svého 5. výročí by Informační kancelář Blanka chtěla poděkovat blanenské veřejnosti za trvalý zájem o její služby. Proto bude dne 19. 2. 2004 pro každého návštěvníka kanceláře připraveno malé překvapení. Uživatelé internetu se navíc mohou v tento den těšit na levnější připojení.


Město Blansko účastníkem na středoevropské jedničce Go a Regiontour 2004

Ilustrační foto k článku: Město Blansko účastníkem na středoevropské jedničce Go a Regiontour 2004

Stejně jako v předchozích letech se Město Blansko zúčastnilo společně se svými partnery této prestižní akce, která je považována za největší událost ve střední Evropě, na které se prezentovaly všechny kraje a turistické oblasti ČR, dále i velké množství zahraničních regionů. Mezi vystavovateli nechyběly ani zahraniční turistické centrály a nejvýznamnější tuzemské cestovní kanceláře.