Archiv článků
   za měsíc říjen 2009

Kategorie: sport  

 


Jachtařský podzim

Ilustrační foto k článku: Jachtařský podzim

Členové Jachetního klubu Olšovec v podzimních měsících nezahálí. Startovali v celé řadě závodů a dá se říci, že se jim i dařilo.


Aerobic Team Blansko druhý na mistrovství ČR

Ilustrační foto k článku: Aerobic Team Blansko druhý na mistrovství ČR

Mistrovství České republiky v gymnastickém aerobiku a team aerobiku přivítala nově otevřená hala v Sedlčanech. Na 330 závodníků přišla podpořit i bývalá Mistrně světa Olga Šípková. Pro juniory a seniory byl tento závod posledním nominačním na Mistrovství Evropy. Blanenský oddíl Aerobic Team Orel Blansko měl své zastoupení pouze v kategoriích 9–11 let.


Kolmo na Kilimandžáro – další extrémní podnik Roberta Šamonila

Ilustrační foto k článku: Kolmo na Kilimandžáro – další extrémní podnik Roberta Šamonila

Na podniky (pro mnohé „šílené“), o niž lze bez nadsázky hovořit jako o extrému, jsme u Roberta už zvyklí. Ve čtvrtek 15. 10. 2009 vyjíždí z Blanska na kole, sám bez jakékoli podpory, směr Afrika. Cílem je vrchol nejvyšší hory kontinentu (Kilimandžáro 5.895 m).



Úspěch nejmladších baseballistů z Blanska

Ilustrační foto k článku: Úspěch nejmladších baseballistů z Blanska

Ve dnech 12.–13. 9. se konal v areálu Sabat Praha Český baseballový pohár žáků do 8 let v T-ballu. Jelikož Olympia Blansko nemá v této věkové kategorii tým, hostovali dva naši nejmladší hráči Adam Prudil a Vojta Chlup (oba 6 let, prvňáci ZŠ Salmova) v týmu Pelikánů Bučovice.