Archiv článků
   za měsíc listopad 2011

Kategorie: sport  

 


Děvčata z Aerobic Team Orel mistryněmi ČR

Ilustrační foto k článku: Děvčata z Aerobic Team Orel mistryněmi ČR

Ve dnech 7.–9. 10. 2011 se v prostředí liberecké Tipsport arény konalo Mistrovství ČR v Gymnastickém, Step, Team a Dance aerobiku ve všech věkových kategoriích. Závodu se zúčastnilo téměř 400 závodníků z celé ČR, včetně děvčat z blanenského Aerobic Team Orel Blansko.


Nominujte nejlepšího sportovce za rok 2011

Sportovní komise Rady města Blanska vyhlašuje nominaci na nejlepší sportovce města Blansko za rok 2011. Nominovat můžete jednotlivce, sportovní kolektivy a trenérské osobnosti. Formuláře pro nominaci jsou ke stažení v článku.


Americká námořní pěchota v Blansku

Ilustrační foto k článku: Americká námořní pěchota v Blansku

Ne, opravdu nečekejte mladé muže s vyholenou hlavou a drsným pohledem klusající městem za skandování rytmické říkanky. Řeč je o systému cvičení TRX – Total Body Resistence Excercise – vyvinutém pro americkou námořní pěchotu a jednotky SEAL s cílem umožnit maximální procvičení a posílení všech svalů těla na omezeném prostoru.


Kdo neskáče, není... Blanenšťan

Ilustrační foto k článku: Kdo neskáče, není... Blanenšťan

Tělocvična se 65 kruhy trampolín opatřených malými madly, hala dunící v rytmu hudby, barevná světla, kouřové efekty, obsazené tribuny, poskakující postavy a nadšené obličeje dětí, cvičitelek i cvičících. To vše bylo k vidění minulou neděli ve sportovní hale ASK, kde se konala sportovní charitativní akce na podporu Domova Olga.