Archiv článků
   za měsíc září 2016

Kategorie: ostatní  

 



Zubní pohotovost v říjnu 2016

Služba je sloužena od 08:00 do 13:00 hodin. Mimo výše uvedenou dobu je služba zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 17:00 hodin do 07:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích nepřetržitě 24 hodin.


Z redakční pošty: Seznamovací pobyt – Strážnicko 2016

Ilustrační foto k článku: Z redakční pošty: Seznamovací pobyt – Strážnicko 2016

S nástupem na střední školu přicházejí i noví spolužáci. Aby se studenti lépe a rychleji poznali, uspořádala OA a SZdŠ Blansko tradiční seznamovací a adaptační pobyt na jižní Moravě u obce Radějov. Stmelovací kurz se konal ve dnech 13.–15. září 2016 a zúčastnily se ho současně třídy E1, O1 a Z1.







Aquapark slaví 10 let. Poslední koupání v letošní sezoně bude za 10 Kč

Ilustrační foto k článku: Aquapark slaví 10 let. Poslední koupání v letošní sezoně bude za 10 Kč

U příležitosti 10. výročí otevření aquaparku v Blansku jste srdečně všichni zváni k jeho návštěvě. Vzhledem k příznivým klimatickým podmínkám pro vás bude aquapark otevřen (současně i s krytým bazénem) za zvýhodněné celodenní vstupné 10 Kč.


Dejte hlas blanenskému úřadu v soutěži o nejkrásnější radnici

Soutěž Moravského hospodářství „Nejkrásnější radnice či obecní úřad“ vstoupila do finále. Z celé plejády obecních úřadů a radnic, které jejich zástupci do soutěže přihlásili, můžete hlasovat pro jednu radnici. Nechybí mezi nimi ani budova blanenského městského úřadu.


Více jak dvě stovky prvňáčků dnes usedly poprvé do školních lavic

Ilustrační foto k článku: Více jak dvě stovky prvňáčků dnes usedly poprvé do školních lavic

Změna prostředí, spousta nových informací, noví kamarádi, ale také nové povinnosti. To vše čekalo prvňáčky, kteří dnes přišli poprvé do školy. V tento, pro ně významný den je zde uvítali nejen jejich učitelé, ale i představitelé města.


Obůrka a Lesní Město – odstávka zásobování pitnou vodou

Dne 01.09.2016 v době od 13:00 do 21:00 hodin bude z důvodů propojování potrubí přerušena dodávka pitné vody. Cisterny pro náhradní zásobování budou přistaveny v Lesním Městě u zastávky MHD a na Obůrce u obchodu a u restaurace.
Vodárenská akciová společnost, a. s., Poříčí 20a, Blansko