Archiv článků
   za měsíc září 2023

Kategorie: ostatní  

 


Zubní pohotovost v říjnu

Ilustrační foto k článku: Zubní pohotovost v říjnu

Služba je k dispozici vždy v sobotu, v neděli a o státních svátcích od 8:00 do 13:00 hodin. Mimo uvedenou dobu je zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 18:00 hodin do 24:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích od 8:00 do 20:00 hodin.


Charitní zařízení Pěkná modrá pomáhá lidem s duševními poruchami

Ilustrační foto k článku: Charitní zařízení Pěkná modrá pomáhá lidem s duševními poruchami

Zařízení Pěkná modrá v Doubravici nad Svitavou nabízí volná místa klientům s duševním onemocněním a lehkým mentálním a zdravotním postižením. „Dáváme šanci i lidem, kterým ostatní už šanci nedávají,“ říká vedoucí sociálně terapeutických dílen Petra Veselá.


Street Jam 2023. Oblíbený happening láká mládež na skateboardové a koloběžkové závody

Ilustrační foto k článku: Street Jam 2023. Oblíbený happening láká mládež na skateboardové a koloběžkové závody

V prostorách blanenského skateparku se v neděli 10. září uskuteční již dvacátý první ročník happeningu Street Jam 2023. Jedná se o skateboardové a koloběžkové závody, spojené s vystoupením DJ. Pro blanenskou mládež tuto akci pořádají NZDM v Blansku (Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, PVC Klub), Basstronic Control Crew a Sektor 23. Letošní ročník proběhne díky podpoře Místní akční skupiny MAS Moravský kras z.s., která na skateparku zajišťuje komunitní práci s dětmi, dospívajícími a jejich rodinami. Street Jam se koná od 13:00 do 20:00 hodin a vstup je volný.


Víkend nabídl rozloučení s prázdninami, sraz velorexů a další akce

Ilustrační foto k článku: Víkend nabídl rozloučení s prázdninami, sraz velorexů a další akce

Rozloučení s létem a prázdninami, soutěže i automobilové srazy a řadu dalších akcí nabídl poslední prázdninový víkend v Blansku. Kulturní i sportovní program přineslo už páteční odpoledne. Blanenští fotbalisté se na hřišti v Údolní ulici v pátek utkali s TJ Tatran Bohunice. Městský klub důchodců zase potěšil své členy tradiční Jiřinkovou slavností.


Zubní pohotovost v září

Ilustrační foto k článku: Zubní pohotovost v září

Služba je k dispozici vždy v sobotu, v neděli a o státních svátcích od 8:00 do 13:00 hodin. Mimo uvedenou dobu je zajištěna v Brně na adrese Úrazová nemocnice, Ponávka 6, tel. 545 538 111. Úrazová nemocnice službu zajišťuje ve všední dny od 18:00 hodin do 24:00 hodin. O sobotách, nedělích a svátcích od 8:00 do 20:00 hodin.