Archiv článků
   za měsíc duben 2010

Kategorie: ostatní  

 


Další kamerový bod je na ulici Hybešově

Ilustrační foto k článku: Další kamerový bod je na ulici Hybešově

Další kamerový bod (již dvanáctý), sleduje od poloviny dubna ulici Hybešovu před Dělnickým domem a kinem. Třináctým bodem dohlížecího systému by měla být kamera na nemocnici, hrazená z dotace ministerstva vnitra.


Studenti z Boulocu v Blansku – rok poté

Ilustrační foto k článku: Studenti z Boulocu v Blansku – rok poté

Dalo by se říci, že pachatel se vrací na místo činu. Přesně před rokem započala oficiální spolupráci mezi městy Blansko a Bouloc. Přesně před rokem proběhla první neformální návštěva boulockých radní na OA a SZdŠ. A přesně po roce se vrátili.


V Blansku soutěžili vodicí psi pro nevidomé

Ilustrační foto k článku: V Blansku soutěžili vodicí psi pro nevidomé

Již posedmé se v Blansku setkali majitelé nepostradatelných pomocníků – vodicích psů. Zúčastnili se s nimi soutěže s názvem Cesta ve tmě.



Policie hledá svědky nehody

Řidič, který srazil cyklistku, ujel z místa nehody. Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v neděli 4. dubna v 16.30 h na křižovatce u Druhé slévárny v Blansku v ulici Gellhornova.


Deset let partnerství s polskou Legnicí

Ilustrační foto k článku: Deset let partnerství s polskou Legnicí

Polská Legnica je partnerským městem Blanska od roku 2000, kdy bylo uzavřeno u příležitosti oslav 95. výročí povýšení Blanska na město. Letos tedy oslaví 10 let trvání.


Jarní humanitární sbírka pro Diakonii Broumov

Tradiční jarní sbírka humanitárního materiálu se bude konat v úterý 20. dubna od 14.30 do 17.00 hodin u dřevěného kostelíku na ul. Rodkovského v Blansku.