Archiv článků
   za měsíc únor 2009

Kategorie: ostatní  

 



Dobrovolní hasiči okrsku Blansko bilancovali

14. únoru se na Klepačově sešli velitelé a starostové SDH okrsku Blansko na Výroční valné hromadě, aby zhodnotili svoji činnost za r. 2008.



Nemocnice Blansko pokračuje s digitalizací

V průběhu realizace projektu Digitalizace Nemocnice Blansko rozhodlo vedení Nemocnice Blansko vypracovat navazující projekt Digitalizace Nemocnice Blansko II a podat žádost o získání prostředků EU z programu ROP NUTS II – Jihovýchod. Projekt byl dokončen a odevzdán v průběhu měsíce října 2008. Dne 5. 2. 2009 bylo pokračování projektu Výborem Regionální rady soudržnosti Jihovýchod schváleno.


SMS pro ikony

Ilustrační foto k článku: SMS pro ikony

Ikony z dřevěného kostelíka soutěží mezi dvaceti nejlépe opravenými památkami Jihomoravského kraje.


Údržba komunikací a chodníků

Aktuální odkazy na informace související se zajištěním sjízdnosti a schůdnosti komunikací a chodníků.


Klub Ratolest se zapojí do Národního týdne manželství

Mateřské centrum Klub Ratolest při Oblastní charitě Blansko se připojuje ke 3. ročníku Národního týdne manželství v týdnu 9.–15. 2. 2009. Síť mateřských center je jedním z oficiálních partnerů této kampaně.


První blanenský občánek roku 2009

Ilustrační foto k článku: První blanenský občánek roku 2009

Mamince prvního občanka Blanska v roce 2009 Andree Pánkové přišel za komisi pro občanské záležitosti Rady města Blanska poblahopřát místostarosta Ing. Lubomír Toufar. Předal jí dary věnované komisí a popřál oběma hlavně hodně zdraví. Lukáš Pánek se narodil 1. 1. 2009 v 8.20 h v Brně. Na svět přišel se 48 centimetry a 2750 gramy.